Blogger Widgets

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Παπαρήγα προς Τσίπρα: "Δεν θα κάνεις τίποτα".....

Έμμεση επίθεση στο αντιμνημονιακό μέτωπο και χείρα βοηθείας σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ έδωσε πριν από λίγο η Αλέκα Παπαρήγα, σε μία προσπάθεια να πλήξει τη στρατηγική Τσίπρα.  Προφανώς γνωρίζει τις κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΚΚΕ την πάτησε και άλλοι είναι οι κερδισμένοι... Διαπιστώνει φαίνεται το ΚΚΕ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και το αντιμνημονιακό μέτωπο, ανοίγουν βήμα σε βάρος του ανέξοδου λαϊκισμού που δεν προτείνει λύση και σπεύδουν ξανά να απογοητεύσουν τον κόσμο: "Δεν θα γίνει τίποτα". Γιατί; Επειδή δεν ψηφίζουν εσάς;
Την πάτησε ξανά το ΚΚΕ που θέλησε να περάσει την εντύπωση ότι έχει την "αποκλειστική αντιπροσωπεία" στους λαϊκούς αγώνες;  Το μόνο που θα πετύχει μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, είναι να σπείρει την απογοήτευση και το θυμό στο λαό, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλυβουργία.
Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι  "οι χοροί" από τη νίκη της δεν θα κρατήσουν ούτε μήνα και θα ξεσκεπαστεί.
"Γι’ αυτό και το ΚΚΕ θα είναι απέναντί της" ανέφερε η κυρία Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι "στις 7 του Μάη το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Μέσα στη λαϊκή πλειοψηφία"
.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr














...Και μετα αναρωτιομαστε γιατι ο δικομματισμος κυβερναει 38 χρονια με περιπου 80 %......